Mailopsætning - Microsoft Outlook

I denne guide gennemgås opsætning af mail i Microsoft Outlook med IMAP synkronisering.

Forudgående for denne guide kræves der at der er oprettet en mailadresse

Outlook logo

Åbn Microsoft Outlook og vælg “Filer”

Guide

Herefter skal der vælges “Tilføj Konto”

Outlook konti

Indtast nu den mail der ønskes tilføjes og tryk “Opret forbindelse”

I dette eksempel er der brugt mailen “eksempel@hostworld.dk” Hvis du har oprettet en mail der hedder support og domænet hedder eksempel.dk ville det være “support@eksempel.dk” der skulle indtastes.

Outlook login

Indtast den adgangskode der passer til mailadressen og tryk “Opret forbindelse”

Imap instillinger

Mailkontien er nu blevet tilføjet til Microsoft Outlook, med IMAP Synkronisering.

Outlook