Backup - CPanel

Backup

Alt efter hvilken Hostingløsning der benyttes er der forskelligt hvilke Backupskema der benyttes.

Backuppen indeholder alle filer og databaser der er tilknyttet webhotellet.
I praksis betyder ovenstående, at der meget hurtigt kan rulles tilbage til tidligere version af hjemmesider på webhoteller hos Hostworld.

Se herunder hvor tit der bliver taget backup af dine data:

• Den Lille – Ugentlig Backup
  • Den Mellem – Daglig Backup
  • Den Store – Daglig Backup
Backup

Hvor længe gemmes backups?

Backup lagres i 1 måned – Dvs. at det er muligt at rulle tilbage til en dato indenfor de sidste 30 dage.

Ønskes der at genskabe en backup så kontakt kundeservice der ville indlæse en backup fra den ønskede dato.