Nye muligheder - Forbedringer

Året 2023 starter med nye opdateringer og services. Grundet globalt stigende automatiserede hackerangreb har vi taget nye værktøjer i brug for at beskytte vores kunder.Imunify AV er blevet en del af abonnementet og skal beskytte mod hackere der forsøger at inficere hjemmesiderne.JetBackup er ligeledes blevet en del af abonnementet og giver ... Læs mere »

2nd Feb 2023
Forretningsbetingelser

Hostworld ApS har opdateret forretningsbetingelserne pr. 1/2-2023
Læs disse her: https://hostworld.dk/Forretningsbetingelser.pdf

Mvh. Brian Larsen
Lignum IT / Hostworld ApS

 

1st Feb 2023
BOT angreb på mail og Wordpress formularer

SMTP (udgående mail) er blevet deaktiveret midlertidigt for hele vores site.Der har de sidste dage været voldsomme angreb på vores SMTP service via Wordpress kontaktformularer. Vi har identificeret problemet, og afventer nu en genåbning, efter lørdagens nedlukning af servicen. Da vi normalt ikke blander os I vores kunders opsætning og ... Læs mere »

21st Nov 2022
Ip adresse skifte

**UPDATERING **Ny IP-adresse er skiftet i nat og kundernes DNS er opdateret her til morgen.Test viser at det har slået igennem.Kære kunder Da Microsoft ikke reagere på henvendelser og stadig har blokeret et stort IP-adressesegmet, må vi desværre skifte IP-adresse. Så snart vores leverandør har tildelt os en adresse, vil vi opdatere alle ... Læs mere »

7th Feb 2022
1 2