Få din egen hjemmeside idag for kun 29 kroner - tilbuddet gælder til og med 31. August 2020

TILBUDDET GÆLDER TIL OG MED 31. August Få din egen hjemmeside idag for kun 29 kroner! Hos Hostworld giver vi nu muligheden for at komme igang med din egen hjemmeside for kun 29 Kroner! Du skal blot bestemme dig for hvad din hjemmeside skal hedde og benytte rabatkoden tilbud2020 når du kommer til betaling.Normalt koster en .dk hjemmeside ... Læs mere »

30th Mar 2020
Køb billige .dk domæner resten af Marts

Pist - Benyt rabatkoden LANCERING og få oveni det billige domæne fri oprettelse samt 2 måneders gratis webhotel ;-)   Vi giver nu 70% rabat på alle .dk domæner resten af Marts.Du kan erhverve dig et .dk domæne for kun 29,- Kom igang med at bygge en webshop eller opret en blog? Mulighederne er mange, og i resten af Marts måned kan du få ... Læs mere »

22nd Mar 2020
Lancering af ny hjemmeside + Rabatkode

Vores nye hjemmeside er lanceret. Nu er vores nye hjemmeside lanceret, og det er noget, vi har set frem til, fordi du hurtigt og nemt kan få et overblik over alle vores pakker. Samtidig giver det dig muligheden for nem support, og adgang til kontrolpanel, webmail og betaling. I forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside har vi oprettet ... Læs mere »

19th Mar 2020
Hvad er hosting?

Hvad er forskellen mellem en hostingløsning og Domæne? Der er mange som sætter spørgsmål på de to begreber, derfor kortlægger vi tvivlen her. Problemet opstår typisk, fordi det sted, hvor man kan leje og registrere domæner ligeledes er steder, der udbyder service i form af webhotel. De to begreber har derfor en tendens til at ”flyde ... Læs mere »

17th Mar 2020
Litespeed Webserver

Hostworld introducere LiteSpeed WebserverErstatningen fra Apache er kommet   For at give maksimal perfomance introducere Hostworld nu LiteSpeed Webserver – I denne artikel kan der læses om hvordan LiteSpeed Webserver øger din hjemmesides ... Læs mere »

8th Apr 2019
Derfor skal du bruge SSL og HTTPS

Derfor skal du bruge SSL og HTTPS Vi har samlet noget information om HTTP og HTTPS der kan give en bedre forståelse af hvad forskellen er på de 2 protokoller, samt nogle gode grunde til at skifte til HTPS hurtigst muligt. HTTP vs HTTPS: Forstå forskellen For at kunne forstå forskellen mellem HTTP og HTTPS, kræver det man ved hvad de ... Læs mere »

27th Jan 2019