Mailsynkronisering – Ryk alle dine mails

Synkroniser din gamle mailbox med din nye – ryk alle mails.

Når du bliver oprettet hos Hostworld, har du måske tidligere haft din mail et andet sted – Ønskes der at rykke de gamle mails over til Hostworld, kan dette lade sig gøre super nemt og hurtigt!

1. Gå til https://imapsync.lamiral.info/X/
  2. Source Account skal udfyldes. Indtast det login der hos din tidligere host blev benyttet til at tilgå din mail. I sidste felt skal der vælges den gamle host mailserver. Denne kan tidligere host oplyse om.
  3. Destination Account skal udfyldes. Indtast det tilsendte login du har modtaget fra hostworld, og skriv mail.hostworld.dk som host.
  4. Vælg Sync og afvent synkroniseringen bliver færdig.

Hvis der er problemer med ovenstående så kontakt venligst vores support der ville hjælpe dig igennem processen.