Hvad er PrestaShop?

PrestaShop er gratis, ”open source-software” til udvikling af e-handelswebsteder. Med PrestaShop kan alle oprette en imponerende online butik.

Indhold:

• Hvad er PrestaShop?
  • Er PrestaShop rigtig for dig?
  • Vælg din udbyder til hosting af PrestaShop
  • Funktioner at søge efter i en PrestaShop Host

Ved at lette en pålidelig og retfærdig transaktionsproces, gør PrestaShop det lettere for webshops at fokusere på, at dyrke deres forretninger.

Er du klar til at åbne butikken online? Hvis du planlægger at sælge produkter fra dit websted, skal du bruge e-handelssoftware til at opbygge et online-katalog, administrere ordrer og lager, og tillade kunder at købe og betale online.

En populær e-handelsløsning

Der er mange e-handelssoftwareløsninger til rådighed i dag, men PrestaShop er en af ​​de mest populære. Gaske gratis og Open Source blev PrestaShop først udgivet i 2007 og fortsætter med at blive udviklet i dag.

Hvad er de mest populære PrestaShop-funktioner?

En af grundene til PrestaShops popularitet er, at softwaren er fri og open source, men bare fordi den er gratis betyder det ikke, at den ikke kan konkurrere med en prismæssig e-handelsapplikationssoftware.

PrestaShops funktioner omfatter:

• Kompleks katalog og lagerstyring
  • Fås i 63 forskellige sprog, med fuld support tilgængelig på 9 sprog
  • Nem en-siders checkout for gæster eller eksisterende kunder med login
  • Automatisk gemte indkøbsvogne med e-mail påmindelser
  • Analytics til at spore kundehandlinger, demografi, ordrer og meget mere
  • Forsendelsesmuligheder som gebyrer efter pris / vægt, rabatter og ubegrænsede transportører / destinationer
  • Mulighed for at behandle betalinger via kreditkort, check, bankoverførsel og mere
  • Med alle dets funktioner koncentrerer PrestaShop sig på at øge dit salg.

Du kan tilpasse softwaren til en lille butik med et produkt eller et komplekst lager indeholdende tusindvis af genstande.

Tag din PrestaShop Website til næste niveau

PrestaShop leveres med alle de væsentlige funktioner, som e-handelsforretninger har brug for, som set ovenfor. Men der er tilfælde, hvor du har brug for noget mere avanceret eller mere specifikt til dine behov.

I disse tilfælde kan du se på PrestaShop Add-on Marketplace.
På markedet finder du tre hovedpunkter:

• Website temaer / skabeloner
  • Services

Der er hundredvis af moduler opdelt i kategorier, der giver dig mulighed for at tilføje avanceret funktionalitet til din hjemmeside. For eksempel kan du installere et modul til at tilføje en startside pop-up, brugerdefineret produktfiltreringsmotor eller PrestaShop-forum til dit websted.

Website temaer / skabeloner
Du kan også tilpasse udseendet af dit websted med en PrestaShop-skabelon, også kaldet et “tema”. I stedet for at udforme dit website fra bunden, kan et PrestaShop-tema starte med en professionelt designet butik, og udfylde emnerne og foretage et par indstillingsvalg. Du kan gennemse og interagere med temaer på PrestaShop-webstedet. Temaerne dækker alle former for brancher og stilarter.

Services

Endelig kan du i “Services” sektionen købe avanceret træning og support. Det er der, hvis du har brug for det, men i de fleste tilfælde kan du finde høj kvalitet gratis træning andetsteds

Er PrestaShop rigtig for dig?

PrestaShop software er ideelt til både nye e-handel brugere, såvel som for mere erfarne brugere. PrestaShop kræver lidt grundlæggende teknisk viden til at installere og konfigurere med din valgte web hosting plan.

Hvis du har økonomien og helst vil undgå at håndtere diverse små detaljer om at oprette din butik selv, er Prestashop nok ikke løsningen for dig.

Professionelt udseende, der er nemt på tegnebogen

På den anden side, hvis dit budget er lille, men du vil have en professionel og fuldt udstyret butik, og du ikke har noget imod at håndtere opsætningen selv, er PrestaShop et glimrende valg til din e-handels website.

Omfattende dokumentation

Hvis du sætter dig fast i at oprette din butik, indeholder PrestaShop-webstedet omfattende vejledninger til købmænd, samt udviklere og designere. På den officielle side finder du dokumentation og tips til optimering og et onlineforum, der fortsætter med ånden i et open source-fællesskab.

Vælg din udbyder til hosting af PrestaShop

Det første skridt i oprettelsen af ​​din online butik med PrestaShop, er at vælge passende PrestaShop hosting.

PrestaShop-softwaren er partner med flere webhoteller baseret over hele verden. Det/den? opretholder også sine egne internetservere, PrestaBox. Alternativt kan du måske se på en ikke-tilknyttet vært.

Hvilke operativsystemer er kompatible med PrestaShop?

PrestaShop tilstræber at lægge nogle tekniske begrænsninger for brugerne, og understøtter således Linux-, Windows- og Mac-operativsystemer og har ingen særlige databasekrav. De fleste værter vil kunne understøtte en PrestaShop-installation, men vær sikker på at kontrollere, at dine værter opfylder minimumskravene til softwaren.

Funktioner at søge efter i en PrestaShop Host

De vigtigste funktioner, der skal overvejes, når man leder efter en PrestaShop-vært:

• Er det let at installere? (Eller kommer det forud installeret?)
  • En høj uptime garanti for at forhindre tabt salg
  • Understøttelse af grundlæggende sikkerhedsfunktioner som SSL 24/7 support til at reparere din butik, hvis den går ned