Hosting af Drupal

Drupal er en af ​​de mest populære CMS platforme, takket være dens omfattende funktionalitet. På grund af dets kompleksitet er det anbefalet til udviklere og andre avancerede brugere, der ønsker at skabe sikre, skalerbare og ambitiøse hjemmesider.
I denne artikel introducerer vi Drupal og diskuterer dens fordele og ulemper. Vi vil også tale om fordelene i forhold til andre CMS platforme.

Hvad er unikt ved Drupal?

Drupal sætter sig bortset fra sine vigtigste konkurrenter, da det er en mere fleksibel og udviklingsorienteret platform. Mens løsninger som WordPress og Joomla! fokus på at være nem at bruge og begynder-venlig, Drupal er et CMS lavet af udviklere til udviklere.
Dette har resulteret i, at Drupal bruges af mange større og mere avancerede steder, hvor sikkerhed, fart og stabilitet er de vigtigste bekymringer. Blandt de steder, der kører på Drupal, finder du mange universiteter, regeringer, museer og miljøorganisationer.

Vil du oprette dit eget websted?

Går du med tankerne om at bruge Drupal til at oprette dit nye websted – afhænger det hovedsageligt af to ting:

• Dit niveau af teknisk viden
  • Dit websteds formål

Takket være sin avancerede funktionalitet er Drupal et ideelt valg til
ethvert websted, hvor stabilitet, sikkerhed, hastighed og fleksibilitet er absolutte nødvendigheder.

Jeg har en mere kompliceret opgave, kan Drupal klare det?

Drupal egner sig også til steder, der kræver mere komplekse strukturer og massive mængder data. Dette omfatter websteder med høj trafik, f.eks. Brugergrupper og sociale medier, samt websteder til regeringer, uddannelsesinstitutioner og andre større organisationer. Det er også ideelt for udviklere, der ønsker total kontrol over deres projekter for at skabe mere ambitiøse websteder.

Er du en mindre teknisk person?

På den anden side, hvis du er en mindre teknisk person, der ønsker et mere umiddelbart intuitivt system, er WordPress sandsynligvis stadig dit bedste valg. Dette gælder især, hvis dit websted har et mindre omfang, som f.eks. En personlig blog, portefølje, magasinsted eller endog en beskeden e-handelsbutik.

Hvad gør Drupal anderledes?

Drupal skiller sig fra sine vigtigste konkurrenter ved at være et mere avanceret og udviklerfokuseret CMS. På grund af dette er der en almindelig misforståelse, at Drupal er svært at bruge, hvilket stort set ikke er sandt.
Det kan derimod være svært at begynde at bruge, da der er en ret stejl indlæringskurve, især hvis du er mere bekendt med den lige interface af WordPress.
Til gengæld for denne større tidsinvestering tilbyder Drupal en masse funktioner og funktionalitet, som mere end udgør den første udfordring. Hvis du er villig til at tage sig tid til at lære systemet, vil Drupal give dig mange pæne muligheder, såsom avancerede brugerrettigheder, flere indholdstyper og evnen til at håndtere massive websteder med tusindvis af sider.
Det sidste punkt er særligt vigtigt, da det er noget, som WordPress undertiden kan kæmpe med. WordPress startede oprindeligt livet som en blogging platform, og selv om det er vokset meget siden da, er meget af dets funktionalitet stadig henvender sig til små og mellemstore websteder.
Drupal blev derimod designet fra bunden til at hjælpe udviklere med at skabe større websteder med mere avancerede strukturer og højere trafikniveauer. For at understøtte dette mål kommer Drupal også med cache-funktioner og øget sikkerhed inkluderet som standard

Hvad skal jeg vælge?

Selvfølgelig afhænger det helt af dine præferencer. Heldigvis, som WordPress, er Drupal både gratis og open source. Det betyder at du kan downloade og teste det uden at skulle betale.
For at give denne platform et spin, kan du oprette et stationssted og installere Drupal for at prøve det selv uden engagement eller risiko. Drupal tilbyder endda flere tjenester, der hjælper dig med at oprette gratis demo-websteder på få minutter.

Konklusion/Sum Up

Når det kommer til CMS-platforme, går Drupal linjen mellem at være rimeligt brugervenlig og tilbyder et kraftfuldt website management system. Det kan tage lidt mere arbejde at komme i gang med en lignende platforme, men når du har lært det, giver det masser af muligheder for at udvide og skalere dit websted. Så få et domæne hos et webhotel og begynd at udarbejde din egen hjemmeside.
Har du spørgsmål til brug af Drupal? Tag kontakt til Hostworld.dk og lad os hjælpe dig igang!